HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Mon Jan 12, 2009 1:37 pm

aku terjumpa gambo2 ni dlm pc aku...
tetibe je teringat membe2 lame..


masa praktikel kt panasonic..
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Mon Jan 12, 2009 2:39 pm

alamak...gambar aku kat panasonic tu.....hehehe tq ijat...nostalgia aku kat panasonis kembali
Back to top Go down
View user profile
mizunatariq
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 420
Location : cheras & daimond bay, silver
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Mon Jan 12, 2009 4:20 pm

haha.. ble tgk gmbr korg ni mcm da lame je keje kat panasonic tu Smile

_________________
JanganLah Kamu MeningGalkan Solat
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Mon Jan 12, 2009 11:12 pm

memang dh lame tu..
pekerja2 mahir tu...
Back to top Go down
View user profile
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Wed Jan 14, 2009 1:03 pm

gambo aku pakai uniform tu takde ke jat
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Wed Jan 14, 2009 1:25 pm

tu la pekerja mahir panasonic dulu yang asik kena ngn amir jefri ( botak puaka)
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Wed Jan 14, 2009 5:14 pm

Carlos Abento wrote:
gambo aku pakai uniform tu takde ke jat

aku jupe yang tu jer...
nt la aku try2 selongkar lg pc lame aku 2...
Back to top Go down
View user profile
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Thu Jan 15, 2009 12:34 am

PC lame tuh hahahhaa.....
Back to top Go down
View user profile
botak
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 245
Age : 30
Registration date : 2008-07-20

PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Mon Feb 02, 2009 10:50 pm

pantek btul laa... tu bukan perwatakan aku... aku hilang ingatan masa tu..... mcm sial hahahahahaahahahaa
Back to top Go down
View user profile http://www.flickr.com/photos/nazmimuhamad
Sponsored content




PostSubject: Re: Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)   Today at 11:49 am

Back to top Go down
 
Gambar lame2 aku n korg (sape yg ade je la)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Reading markets: Red Indian way

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Aktiviti & Events :: Photo Memoir-
Jump to: