HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 R34 for sale

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: R34 for sale   Wed Dec 31, 2008 8:56 am

aku quote dr mmber aku punyer email..

Quote :
salam bro!

Ni ade skyline R34 nak jual,tapi kete ni sekarang masih kat japan lg ,owner ni adik aku, dah abis belajo,so dia nak jual guna ap student dia,later pun dia dah dpt keje kat sane,so dia plan nak cari kete lain,kete nih kira adik beradik R34 le tapi spec R34GT,bukan mcm abg dia GTR atau GTT yang banyak kat kiri kanan used car kt jln ampang tu..tapi kira ok gak la dgn enjin NA 2.0 RB20,beza nye cuma takde turbo then tak gempak sangat le takde intercooler kat depan tu,tapi kalo nak upgrade bagi yg kaki kete tu maybe pun tak susah dgn enjin RB26 pun banyak kat halfcut puchong tu..cuma kos dia je la,tapi rasenye more cheaper then beli sebijik R34GTR V spec tu...

nih spec kereta...


Nissan Skyline HR-34 GTa

engine: RB20 twincam 24 valve 2000cc (Neo straight 6)
transmission: manual 5 gears 2WD (RR)
colour: black
doors: 2 doors
mileage: 140000km
year: 1998/11

suspension: TEIN shock absorber
muffler: straight pipe muffler + silencer
horn: Mitsuba
front light: xenon
audio: alpine
other: engin tower bar, NISMO gear nob, GT-wing

gambar2 ada dlm attachment

Condition: aku beli keta nih 2nd hand,tp engin,aircond smua dalam keadaan baik,suspension keras skit tp handling ok.aku prnah try bwak kereta nih over 180km/h(lbih dr meter),which mean owner bfore maybe ada ltak meter cutter,tp aku x sure.mileage lbih kurang 11-12km/liter kt highway,9-10km/liter jln bndar.wheel dlm gmbar x termsuk yerr.Gt-wing dh ada tp blum pasang.klau nak psang sila bgtau....aku jual keta nih sbb NAK PKAI DUIT...tu jer

Price: RM 70,000...klau dpt dpt bayar dlm hjung bulan 1,so awal bulan 2 aku bleh hntar keta nih dr port,n smpai kt port kelang dlm awal bulan 3....

no contact: miru@japan.com (azmir)





Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
mizunatariq
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 420
Location : cheras & daimond bay, silver
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: R34 for sale   Wed Dec 31, 2008 12:22 pm

shantek beb...

_________________
JanganLah Kamu MeningGalkan Solat
Back to top Go down
View user profile
 
R34 for sale
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» UBC doing an absured sale of F&G shares
» Sale of ODEL
» Sri Lanka Singer billion rupees debt sale rated 'A
» Sri Lanka Standard Chartered Bank's historic building on sale
» Avurudu SALE -- LABAI ! LABAI !

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: IKLAN & JUAL BELI :: Iklan-
Jump to: