HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Non - XCiast

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ijar
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 10
Age : 42
Location : Ipoh
Registration date : 2009-02-02

PostSubject: Non - XCiast   Mon Feb 02, 2009 2:22 pm

Nama saya Nizar... Umur tua dah pun... nak masuk 35 tapi single

Maaf tapi saya bukan bekas pelajar dari CIAST.

Saya Pengurus Program kursus JPK di Institut Teknologi Perak. Saya daftar dgn forum nie sebab saya nak post kan tawaran kerja di dalam forum ini. Jika ada saudara-saudari yang sedang memerlukan peluang pekerjaan, boleh baca post saya dkt forum Iklan.

Kolej Kami memerlukan ramai staff... dan di bawah saya pun dah ade ramai bekas pelajar CIAST. Jika ada yang berminat boleh hubungi saya.
Back to top Go down
View user profile http://www.itp.edu.my
firezarl®
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 110
Age : 31
Location : ni la ai, No go ri 9
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Non - XCiast   Mon Feb 02, 2009 9:30 pm

ok terima kasih encik nizar...
Back to top Go down
View user profile
botak
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 245
Age : 30
Registration date : 2008-07-20

PostSubject: Re: Non - XCiast   Mon Feb 02, 2009 10:37 pm

sy dh lama nk mengajar di kolej tapi teringin nk jadi warden ke cikgu disiplin ke hahahah cara gak.... ade kosong tak en nizar
Back to top Go down
View user profile http://www.flickr.com/photos/nazmimuhamad
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Non - XCiast   Tue Feb 03, 2009 8:55 am

selamat datang..
mcm mane en nizar bleh tau pasal forum ni ek?
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
Ijar
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 10
Age : 42
Location : Ipoh
Registration date : 2009-02-02

PostSubject: Re: Non - XCiast   Tue Feb 03, 2009 11:50 am

botak wrote:
sy dh lama nk mengajar di kolej tapi teringin nk jadi warden ke cikgu disiplin ke hahahah cara gak.... ade kosong tak en nizar

Adaaa.... You bila dah jadi tutor, boleh mintak untuk jadi Pegawai Ko-Ku. You akan bertanggungjawab ngn hal-ehwal pelajar. Boleh ikut buat spot-check budak hostel, buat aktiviti luar untuk pelajar. Lepas tu masa perhimpunan boleh potong rambut budak yang panjang.

Saya pun mmg tegas dlm hal disiplin. Setakat nie takde org boleh tengking lebih kuat dari saya.

Kalau berminat boleh discuss ngan saya....
Back to top Go down
View user profile http://www.itp.edu.my
Ijar
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 10
Age : 42
Location : Ipoh
Registration date : 2009-02-02

PostSubject: Re: Non - XCiast   Tue Feb 03, 2009 12:30 pm

zedi wrote:
selamat datang..
mcm mane en nizar bleh tau pasal forum ni ek?
Heh.. saya nie internet surfer.. mmg rajin onlne... Jadi saya cari ler forum-forum yang berkaitan.

Kalau sesape ade benda nak tanya pun boleh juga tanya... Apa yang boleh saya tolong.... saya tolong... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.itp.edu.my
gIrgIrL
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 177
Age : 31
Location : Putrajaya
Registration date : 2008-07-21

PostSubject: Re: Non - XCiast   Wed Feb 04, 2009 8:48 am

oo ok..
Back to top Go down
View user profile
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Non - XCiast   Fri Feb 06, 2009 8:58 pm

selamt dtg
Back to top Go down
View user profile
Ijar
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 10
Age : 42
Location : Ipoh
Registration date : 2009-02-02

PostSubject: Re: Non - XCiast   Sat Feb 07, 2009 4:41 pm

Carlos Abento wrote:
selamt dtg
Thank you Carlos....
Back to top Go down
View user profile http://www.itp.edu.my
Sponsored content




PostSubject: Re: Non - XCiast   Today at 11:47 am

Back to top Go down
 
Non - XCiast
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Forum information :: xCIAST info-
Jump to: