HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 cow is lembu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jawi
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 201
Age : 34
Location : penang
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: cow is lembu   Thu Feb 26, 2009 5:13 pm

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus, akhirnya bapak dia dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).

Si anak dah rasa x best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia ckp dgn bapak dia:

Anak: Bapak tau x, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej x payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...
Back to top Go down
View user profile http://www.gengpisang.forumotion.com
DINOSourus
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 139
Age : 31
Location : jaybey
Registration date : 2008-12-17

PostSubject: Re: cow is lembu   Fri Feb 27, 2009 9:32 am

hahahaha....
aku phm maksud bapak pasal sosej n lembu tu....
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/72999367
jawi
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 201
Age : 34
Location : penang
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: cow is lembu   Fri Feb 27, 2009 1:06 pm

hahaha..taw xpa
Back to top Go down
View user profile http://www.gengpisang.forumotion.com
ida'sh
k o p e r a l
k o p e r a l


Number of posts : 464
Age : 30
Location : kuantan ,pahang
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Re: cow is lembu   Sun Mar 01, 2009 1:18 pm

ye la...korg dh kawin...mmg la phm...hihiiiiiiii
Back to top Go down
View user profile
firezarl®
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 110
Age : 31
Location : ni la ai, No go ri 9
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: cow is lembu   Mon Mar 02, 2009 7:31 am

arggghh jawi ni mmg sama je before & after kawin...

topik ni khas tuk org2 dah kawin ke???hahahha

_________________
Back to top Go down
View user profile
jawi
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 201
Age : 34
Location : penang
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: cow is lembu   Mon Mar 02, 2009 7:33 am

yang xkhwin lg ble gak,amik exprience
Back to top Go down
View user profile http://www.gengpisang.forumotion.com
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: cow is lembu   Wed Mar 11, 2009 1:25 am

hahahahaha....
Back to top Go down
View user profile
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: cow is lembu   Wed Mar 11, 2009 1:25 am

hahahahaha....
Back to top Go down
View user profile
jawi
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 201
Age : 34
Location : penang
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: cow is lembu   Tue Mar 17, 2009 2:24 am

suka ekk kau leman
Back to top Go down
View user profile http://www.gengpisang.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: cow is lembu   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
cow is lembu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Umum :: Jokes-
Jump to: