HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Permohonan CGPA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 02, 2008 4:14 pm

sama la padaku...hahahah...
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 02, 2008 4:42 pm

jika semuanye tiada masa apakan daya ku yang lagi jauh nie...
Back to top Go down
View user profile
farhie_85
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 37
Age : 31
Location : kedah
Registration date : 2008-12-03

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Thu Dec 04, 2008 4:29 pm

dah isi lama dh tp xdak paper biter pun...lame btl....kiter nak pakai utk mintak keje....aduhhhhhhh sbo jer ler
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/farahnakal
prang2
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 40
Registration date : 2008-08-11

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 09, 2008 12:32 am

xpayah,mengarut n karut marut....................hahahhahahahaha
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 09, 2008 11:01 am

betul tu...
kalo ciast btl2 nk bagi pointer tak payah diorng menyusahkan kite isi borng n hntr blik port folio tu..
diorng msti dh ade simpan result kite..
portfolio yang dh hayut air banjir tak dpt merasa pointer la...

sape sokong angkat tangan.. cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 09, 2008 12:32 pm

cheers akuuuu....
Back to top Go down
View user profile
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 09, 2008 9:51 pm

aku sukungggg....

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Wed Dec 10, 2008 9:13 am

aku mmg setuju ngan e_z..
sepatutnya pihak ciast perlu ada database ttg permarkahan kita semua..dgn itu memudahkan pengesahan markah pada setiap pelajar..dan tak perlukan port folio utk pengesahan..tp bende dah lepas dah...nak buat mcm mane..diorg tak fikir sblm nak buat sesuatu perkara..yg jadi mangsa..org2 mc kita ni le...tp papehal pun..aku akan cuba gak isi borang tu dan dapatkan CGPA tu..
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Wed Dec 10, 2008 12:29 pm

u can do it admin..hehehe
aku cam da malas..
ntah la..amik portfolio pun tidak..
ntah bila aku nak ambik..
tunggu cuti..depa cuti..
nak ambik satu hari cuti..buang masa aku ja

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Wed Dec 10, 2008 12:33 pm

tricubix wrote:
u can do it admin..hehehe
aku cam da malas..
ntah la..amik portfolio pun tidak..
ntah bila aku nak ambik..
tunggu cuti..depa cuti..
nak ambik satu hari cuti..buang masa aku ja
apsl tak bgtau aku aritu..kalu tak..bleh aku amekkan...ade gak nampak p.folio ko aritu..tp korang punyer port folio masih dlm keadaan kemas dan rapi...utk bhgian meka..dah bersepah2...
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
MrThaisong aka SePanG
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 3
Age : 35
Location : KLia > PuTRaJaYa > KLia
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 12:09 am

salam...
lupakanlah hajat anda smua...
aku dah siap isi,hantar,berdiri,duduk,menunggu...
detik...saat...minit...jam...hari...bertahun sudah berlalu~
februari muncul kembali~
alamak...ternyanyi plak...
masih tiada kabar berita...
tapi kelmarin CIAST ada call...
jeng jeng jeng...
tut...tut...tut...
"hello,boleh saya bercakap dengan cik faizal?" >>> macam pig
"yer saya bercakap ni,ada pape yg bole saya bantu:?:"
"ini berkenaan permohonan CGPA yg anda apply silent silent << lama dia senyap...
"portfolio anda x menepati spesifikasi yg ditetapkan" << padahal aku duk susun dengan diorg,pastu diorg check Suspect
"eh bukan ker saya dah susun n u all dah check sebelom saya balik ari tu Evil or Very Mad Exclamation Exclamation "
"cik kene datg smula ker CIAST n isi balik borang permohonan ni,x cukup lengkap" <<< hati awak dah panas...x hengat dunia dah ni...
lalu aku pon cakap "xperla,lain kali saya senang saya datg...xder CGPA pon saya keje dah elok...walaupon saya merangkak dari bawah guna SPM jer mintak keje...tapi 1 jerla,kalau korg bole buat kat aku camni...jgn lupa,suatu hari nanti anak2 korg akan rasakan apa yg aku rasa...nak mintak sambung blaja pon susah...zaman skarg ALLAH bagi COD(CASH ON DELIVERY) jer...xyah tunggu hari kiamat...okla...salam" << aku tunggu seminit dua...
dia duk "hello...hello...hello... pale "
nampak cam kasar cara aku ni...cam x hormat...
tapi duk pendam dari zaman belajar dulu...
itulah hakikat ADMIN CIAST...
x caya???
tanya dia(ADMIN) lol!


tapi korg cubala dulu...
manela tau lepas...
aku dah malas nak care ngan diorg...
sekian kisah ku ini...
papehal...
korg "CUBA TRY TEST "dulu... What a Face
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/abifaizal
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 8:40 am

sokong abang otai... Twisted Evil
da brapa lama baru nak kontek..
kontek kata tak lengkap???..
ayat bro tu bg sy mmg tepat lah..COD...
biarkan diorang terasa..
baru tau camne...kang kita sebar dalam paper..
baru terasa lagi..panggg...kecepehhh geek

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 8:43 am

melihat apa yg terjadi pada mr Thaisong..sy kecewa dgn sikap pegawai2 ciast tu..kalu diikutkan mmg aku pun malas nak buat CGPA..tp ada seorang mmber yg dah ade CGPA tu..die dpt 3.75 lg...itu je lah yg membuatkan aku semangat utk buat bende mengarut ni...
papehalpun...aku turut bersimpati terhadap en Thaisong...
takpe en thaisong...hari ini hari die.. esok..mgkin hari anda...
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 11:56 am

sedih bace cter mr thaisong tu..
aku pn dh mls nak bt..tggu pointer kt oum jer la...

en admin,
sape yg dh dpt tu...
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 11:57 am

e_z wrote:
sedih bace cter mr thaisong tu..
aku pn dh mls nak bt..tggu pointer kt oum jer la...

en admin,
sape yg dh dpt tu...
mane leh bgtau...nnti bangga giler die... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 4:43 pm

pergh...kesian la mr.Thaisong..
e_z aku tau sapa org yang dah dpt cgpa tu..
sbb dia dah dpt la yang aku berkobar-kobar nih..
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Fri Dec 12, 2008 6:55 pm

sape yg dh dpt tu...
aku nk g intervw die ni...
Back to top Go down
View user profile
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Sun Dec 14, 2008 9:05 am

tak leh bgtaw..hahahha...
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Mon Dec 15, 2008 10:42 am

cube la bgtau sape yang dah dapat,aku pun nak tau jgk...mereka yang dah dapat nie sile bg tips untuk yang xbuat cgpa lg...
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Mon Dec 15, 2008 11:04 am

dari info yg aku dpt...process nak bg cgpa ni sbnrnye cepat je..yg buat lambat nye bile sesuatu course tu belum lg kire credit hour. Kalu seseorang daripada course anda sudah berjaya memperolehi CGPA, maka process seterusnya adalah cepat..korang kire markah...lepastu culculation dgn credit hour yang dah sedia ada...mmg cepat..

ps:- meka punyer credit hour dah ade...hahahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Mon Dec 15, 2008 12:55 pm

yahoo messenger... cheers
Back to top Go down
View user profile
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 16, 2008 4:22 pm

course lain takde credit hour lagi ke??

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 16, 2008 4:26 pm

tricubix wrote:
course lain takde credit hour lagi ke??
ko cube tanyer mmber2 satu course ko..ade yg dah dpt CGPA ke blom..kalu ade yg dah dpt...maknenye...application ko nnti mgkin ambik mase yg singkat sket...

tp aku tak jamin ek..ni pun aku dpt dr informer2 yg tak bertauliah...tak tau le betol ke tak procedure ni...hahahah
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
lil_elle69
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 96
Age : 35
Location : kawasan bekas ladang kelapa sawit
Registration date : 2008-08-11

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Wed Dec 17, 2008 10:52 am

Course I.T cuba tanya Kak Sya (batch 2002) yg best student tu..maybe dia apply kot..sbb dgr2 citer dia dah apply..klu dia dah apply..n dah dpt..maybe mudah sket kot jln kita Amir..harap2 ok la yer.. Surprised
Back to top Go down
View user profile
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Tue Dec 23, 2008 12:25 pm

hmmm...
entahler..nape aku takde nafsu Shocked ... nak g buat bende ni hah??
kakakakaka Laughing

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Permohonan CGPA   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
Permohonan CGPA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Umum :: Ciast info-
Jump to: