HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 MINTAK TOLONG!! all posters must read this!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: MINTAK TOLONG!! all posters must read this!!   Thu Sep 23, 2010 9:53 pm

Kepada kawan2 skalian..

saya nak mintak tolong...supaya bersikap lebih matang bile komen sesuatu atau post sesuatu...JGN HANYA PANDAI KOMEN TP TAKDE IDEA..dan JGN NAK HARAP ORANG LAIN NAK BUAT AKTIVITI JE...atleast bg idea2..dan bersifat lebih proaktif...takkan nak harap orang yg same nak organize sume...kite same2 dah keje...so kalu dpt bantu sedikit sebanyak dapatle ringan sket keje yg nak dibuat tu...Jangan hanya tanya "EH!! AKTIVITI NI BILE NAK BUAT?" ckp guna air liur sahaja mmg senang...tp nak melaksanakannya sbnrnya lebih sukar..memandangkan kite buat aktiviti atas PRINSIP SUKA SAMA SUKA...takde bayaran pun utk organizer...Stakat ckp terima kasih je tak bleh buat perut kenyang atau poket penuh pun.....

SO....mintak tolong pada kawan2...kalu ade perbincangan tu...join skali...jgn duk tgk je....amek bahagian k...Aku bukan nak marah...tp kalu asyik muka2 same je yg organize...susah le...sampai bile nak harap org yg same tiap2 kali buat event..Org lain pun ade keje lain nak buat...so TOLONG MENOLONG SESAMA KITA..SUPAYA AKTIVITI YG DIRANCANG DPT BERJALAN DGN SUKSES!!
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
 
MINTAK TOLONG!! all posters must read this!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 25 Must-Read Quotes From Buffett's Letter To Shareholders
» Recommended books need to read as a investor
» One of the best Trading Psychology books I've ever read!
» Unless You Want to Go to Prison, Read This Before Taking Money Out of Your Bank
» Motor company enters into poultry business (read below)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Aktiviti & Events :: Cadangan Aktiviti-
Jump to: