HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

ex-CIAST: Forum aktiviti Bannerexciast2
© copyright mohdzaidy® 2010 all right reserved
View unanswered posts
 

Forum information

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

Pengumuman & Berita

Pengumuman & berita yang berkaitan dengan Forum
611Kemaskini 21/09/...
Thu Sep 23, 2010 9:57 am
e_z View latest post
No new posts

Cadangan, Komen & Pertanyaan

Cadangan dan komen dari semua pihak berkenaan forum
640cadangan komen d...
Thu Apr 23, 2009 1:11 am
prana_kencana View latest post
No new posts

Makluman | Members info

Info utk member2 forum ni di post dibhgian ini..Info ini bagi memudahkan kite utk menghubungi sesama kita.
10105September's 2010...
Thu Sep 23, 2010 11:12 pm
Carlos Abento View latest post
No new posts

xCIAST info

Sesi Bersuai kenal boleh dipost kat topic ni..Selamat Berkenalan
381040jom berpantun
Sat Feb 16, 2013 7:45 am
luncai360 View latest post
ex-CIAST: Forum aktiviti Empty
 

Aktiviti & Events

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

Cadangan Aktiviti

Bagi segala cadangan aktiviti komuniti please post here..
Moderator: mizunatariq
23724MINTAK TOLONG!! ...
Thu Sep 23, 2010 9:53 pm
zedi View latest post
No new posts

Jemputan

Jemputan perkahwinan, pertunangan ataupun majlis-majlis bolehlah di post di bahagian ini
12156Walimatulurus
Sat Mar 20, 2010 6:34 pm
Carlos Abento View latest post
No new posts

Photo perkahwinan/pertunangan

Gallery photo2 kawin / tunang anda boleh di post di bahagian ini..sila pastikan gambar yg di upload adalah bersaiz tidak lebih dr 640 x 480
Moderators: firezarl®, Carlos Abento
18556ikatan cinta ida...
Fri Sep 04, 2009 11:22 am
ida'sh View latest post
No new posts

Photo aktiviti

Gallery photo2 aktiviti anda boleh di post di bahagian ini..sila pastikan gambar yg di upload adalah bersaiz tidak lebih dr 640 x 480
Photobucket


Moderators: firezarl®, Carlos Abento
13266Berbuka 2010 at ...
Thu Sep 30, 2010 11:10 am
prana_kencana View latest post
No new posts

Photo Memoir

Gallery photo2 kenangan anda boleh di post di bahagian ini..sila pastikan gambar yg di upload adalah bersaiz tidak lebih dr 640 x 480
Moderators: firezarl®, Carlos Abento
16360Convocation 18-1...
Tue Jun 30, 2009 10:27 pm
ida'sh View latest post
ex-CIAST: Forum aktiviti Empty
 

Umum

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

KEDAI KOPI

Korang sembang le ape2 topic / gosip2 hangat.. Kat cni..nak sembang ape2 pun tak kesah..topic kat cni..terbuka..janji tidak menyinggung perasaan org yg masih hidup ataupun yg telah meninggal dunia..hahahah
Moderator: tricubix
282076JOM berTEKA-TEKI...
Sat Feb 16, 2013 8:44 am
luncai360 View latest post
No new posts

Berita Umum

Isu-isu semasa dan berita utk tatapan umum
7115urgent....bc la....
Thu Sep 23, 2010 10:01 pm
zedi View latest post
No new posts

Sharing

kat cni korang boleh le sharing link ape2 yg best2...MP3 ke..Movie ke...
1945Free download
Thu Jun 03, 2010 12:34 am
Sastro View latest post
.No new posts

MP3 Malaysian & Indonesia

Artis-artis dr Malaysia dan Indonesia
723MP3 | White Shoe...
Wed Dec 24, 2008 9:51 am
zedi View latest post
.No new posts

MP3 English

English artist/band
1017Mp3 - The Metal ...
Tue Feb 17, 2009 7:47 am
firezarl® View latest post
No new posts

Ciast info

Info berita yang berkenaan aktiviti dan info terkini ciast sila post di sini

ex-CIAST: Forum aktiviti Ciast3


Moderators: bdkwangi, tricubix
8146Alumni CIAST
Thu Sep 23, 2010 9:59 pm
zedi View latest post
No new posts

Tazkirah

Boleh le kite saling mengingati antara satu sama lain..
ex-CIAST: Forum aktiviti Risepalestine

Moderator: bdkwangi
33119mohh berkahwin...
Thu Mar 26, 2009 10:34 pm
jawi View latest post
No new posts

Jokes

Anda ada lawak2 yg boleh menceriakan hari anda...kongsilah disini
Moderator: bdkwangi
9161warak sungguh
Sun Mar 08, 2009 9:00 am
jawi View latest post
ex-CIAST: Forum aktiviti Empty
 

IKLAN & JUAL BELI

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

Iklan

Segala bentuk iklan boleh post kat cni...SILA PASTIKAN IKLAN yg SAHIH...
17120Jawatan kosong -...
Wed Oct 06, 2010 5:00 pm
as View latest post
No new posts

BUY & SELL

Utk sebarang jualan atau pembelian...boleh share kat cni...Pihak forum tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan/kecuaian semasa berlangsungnya pembelian atau penjualan ini...Kami hanya sebagai platform org tengah shj..
00
No new posts

Seminar

Perkara berkaitan dengan seminar, ataupun kursus-kursus yang ingin dikongsikan bersama-sama ahli forum
320Bengkel Custom A...
Wed Dec 17, 2008 11:22 am
zedi View latest post
ex-CIAST: Forum aktiviti Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Who is online?
Who is online?Our users have posted a total of 6060 messages
We have 83 registered users
The newest registered user is saswelbe
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot
Most users ever online was 55 on Thu May 16, 2019 3:03 am

Registered Users: None
Bots : Google
Legend :   [Administrator ]   [ Moderator ]

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked