HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Tue Sep 16, 2008 3:41 pm

Kat cni..bolehle bg ucapan sempena hari raye ni...kalu nak bgtau peta umah pun ok..so senang sket kalu mmber2 nak dtg...hahahaha

so aku start dulu...

Sempena di hari yang baik dan bulan yg baik ini..sy ingin menyusun sepuluh jari utk memohon maaf di atas kesalahan sy selama anda mengenali saya ini..Mungkin ade yg terkutuk ke, termaki ke, terpukul ke...ape2 le...mintak maaf ek...Anyway...

SAYA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN!!!






jemput2 le dtg umah..hari raye ni...

thanks
admin..
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
ida'sh
k o p e r a l
k o p e r a l


Number of posts : 464
Age : 30
Location : kuantan ,pahang
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Sep 17, 2008 9:53 am

salam...d kesempatan ini....aku ingin memohon ampun dan maaf kepada sume member2 aku.....x kire la korg kenal o x...andai aku t'kasar bahasa, termaki o terpukul o...mcm2 la...harap dpt d maafkan..... senang2 jemput la dtg umah aku kt SG ABONG,MUAR JOHOR ( 1 RAYA - 6 RAYA )dan d umah aku kt KUANTAN ( 6 RAYA - 30 RAYA )...dtg yerk!!!!!!!!!!!!!
lol!
Back to top Go down
View user profile
lil_elle69
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 96
Age : 35
Location : kawasan bekas ladang kelapa sawit
Registration date : 2008-08-11

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Sep 17, 2008 11:05 am

Zedi..mana alamat umah ngan peta ni???akak nak dtg ni.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Sep 17, 2008 12:54 pm

Selamat Hari Raya Mahap Zahir n Batin...semoga Aidilfitri kali ini mampu merapatkan lagi perhubungan kita sesama insan..jangan lupa bayar Zakat dan jangan lupa hulurkan bantuan kepada yang memerlukan...

Saya dengan ini memohon maaf kepada semua rakan2 yang terasa dengan kata-kata atau dengan perbuatan saya sepanjang perkenalan kita dari tahun 2003 hingga sekarang...yang kurang ajar..terlebih ajar..terpandai ajar..apa2 jelah...

Yang drive balik kampung (mcm aku nih) jangan bawak laju2 sangat..lmbt takpa..kita tetap smpi..insyaAllah..jangan lupa baca doa mohon perlindungan dari Allah S.W.T

Yang balik kmpg atau mmg dok ada di kawasan Perak, Penang, Kedah mai la rumah aku..nak map kang aku upload jek..tada hal..ehh..tiada masalah..atau nak aku pi umah hangpa pun insyaAllah akan diusahakan Wink

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 2008 !!!!






tulus ikhlas dari saya
Muhamad Amir Bin Sahri...

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
zedi
A d m i n
A d m i n


Number of posts : 786
Age : 31
Location : bulan..
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Thu Sep 18, 2008 3:53 pm

lil_elle69 wrote:
Zedi..mana alamat umah ngan peta ni???akak nak dtg ni.. Laughing
peta tak berape siap lg le...nnti kalu dah lukis & scan...sy upload k.. Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.chorenology.co.cc
Carlos Abento
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 608
Age : 31
Location : bDr. Br. B@nGi
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Tue Sep 23, 2008 9:05 pm

Sempena Aidilfitri yang akan menjelang tak lama lg saya menyusun 10 jari memohon ampun kpd sahabat2 semua andai ada tersilap atau terkasar bahasa. Akhir kata SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR ZAHIR DAN BATIN.Semoga lebaran kali ini memberi pengertian yang besar buat kita semua. Insyaallah...
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Tue Sep 23, 2008 9:25 pm



Back to top Go down
View user profile
mizunatariq
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 420
Location : cheras & daimond bay, silver
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Sep 24, 2008 9:37 am

Salamatun Aidulfitri. rabbit
Back to top Go down
View user profile
shahril
p r e b e t
p r e b e t


Number of posts : 222
Age : 32
Location : mersing
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Sep 24, 2008 1:53 pm

Doa dipohon kepada yang Esa,
Melahirkan rasa syukur tidak terhingga,
Atas nikmat yang dikurnia
Agar ceria menyambut Hari Raya..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SEMUA KAWAN- KAWAN..JEMPUT LA DATANG KE RUMAH...
Back to top Go down
View user profile
Da'uh
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 26
Age : 31
Location : Perigi Acheh
Registration date : 2008-07-22

PostSubject: AKU NAK UCAP SELAMAT HARI RAYA KAT KORANG NIE   Thu Sep 25, 2008 11:05 am

Di sini aku Firdous Ahmad Subri ingin mengucapkan Selamat Berhari Raya kat sume kawan2 aku yang ada kat kat cni,yang sentiasa bsama gengpisang selama nya....

Aku nak memohon maaf andai kata ada tersilap ataupun ada seebis kata atau perbuatan aku yang membuatkan sape2 terguris or makan hati...Mohon maaf diucapkan...

Selain itu aku doakan dan harap Raya kali ini memberi 1000 makna,keinsafan dan kegembiraan untuk kita semua.Dan pabila kita leka dengan kegembiraan suasana di hari raya, jgn lah kita lupa pada mereka yang kurang bernasib baik serta jgn lupa menunaikan tggungjawab kita sebagai muslim...Insyaallah...

Akhir kata kata...Sekian terima kaseh....
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Thu Sep 25, 2008 3:31 pm

Bila memandu di hari raya,

110 km/j dilebuhraya,

90 km/j di jalan2 lain,

Selamat Hari raya,

Berhati2 di jalan raya,

Maaf zahir dan batin.
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Fri Sep 26, 2008 9:38 pm

pantu raye

Kelantan...
Make ikke cicoh budu
Jange lupo tamboh satar?
Kelik rayo taksir laju
Nanti rayo dale sepita

Terengganu...
Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicoh cuke
Bulang pose mung bengong
Bulang raye mung suke

Pahang...
Sepadan Pahang ada kasino
Nasi dagang ikan patin
Jange mu masam muko
Raya makan rendang sadin

Johor...
Cegitu cegini awak suke
Awak suke kite tak suke
Esok luse hari raye
Sama-sama bersuke rie

Melaka...
Hawau kau berak merate
Kaki bengkak ulau patok
Kalu balik naik kerete
Jangan pandu kalau ngantok

N. Sembilan...
Masak lomak cili api
Campo dongan ! daun turi
Hari rayo kolumpo sopi
Tinggal penyamun dongan pencuri
(org kolumpo jgn kocik ati!!)

Selangor/K.Lumpur...
Wa cakap lu wa tak tau
Tapi wa tipu sama lu
Raya jangan buat tak tau
Angpau ada bagi gua dulu

Perak...
Gulai tempoyak ikan mayong
Deroyan busok tebok tupai
Pandu hemat ingat kampong
Asal teman selamat sampai
Back to top Go down
View user profile
bdkwangi
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 323
Age : 30
Location : Malaysia
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Tue Sep 30, 2008 12:41 am

Selamat Hari Raya Maaf Zahir je laaa kot...
Back to top Go down
View user profile
freedom
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 64
Age : 31
Location : shah alam
Registration date : 2008-09-03

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Thu Oct 16, 2008 7:38 pm

sori la lama aku x buka forum ni...biase la time keje kene keje... tak bleh main intenet....gaji suci punya..aku rase msh blum tlambat....1st aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri n minta ampun maaf zahir batin di atas segala kesalahan yang telah aku lakukan kepada semua kawan2 ciast d forum ni samada kenal ataupun tidak..harapanku semoga korang sume bahagia selalu hendaknya.....
Back to top Go down
View user profile
e_z
s a r j a n
s a r j a n


Number of posts : 524
Age : 31
Location : Dah Fulltime di Kuantan
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Fri Oct 17, 2008 12:14 am

poyo la ko kim...
ko pakai phone opis call aku blh plak yer...
Back to top Go down
View user profile
tricubix
M a r s h a l
M a r s h a l


Number of posts : 790
Age : 31
Location : Over The Neptune!!
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Wed Oct 22, 2008 5:21 pm

TAKPE..WISH JEKK..LGPUN KAN 30 HARI..HEHEHE..
TAKPE..30HB KANG AKU LOCK INI TOPIC Very Happy

_________________
+Someday..I will be like them..!!+
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008   Today at 12:26 pm

Back to top Go down
 
Ucapan | Aidilfitri 1429H, 2008
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» First Tempering Plant awarded ISO 9001:2008
» Post ISO 9001:2008 Quality Management System (QMS) Certification Perfection and Progression
» LDEV - Right Issue
» MBSL - Annual Report
» Private Placement CT Holdings

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ex-CIAST :: Umum :: KEDAI KOPI-
Jump to: